Fönsterputs i Stockholm | Fönsterputsning med nöjd kund garanti

Vad kostar fönsterputs?

Se våra priser som gäller i Stockholm.

Nedan kan du ta del av våra priser

Fönsterputsning

Standard fönster - kr
detta ingår

Spröjsade fönster - kr
detta ingår

Se nedan priser för andra tjänster anpassade för din bostad


Engångs städning/ Visningsstädning

Uppskattad total kostnad mellan:

- kr och - kr

läs mer ...

Storstädning

Uppskattad total kostnad mellan:

- kr och - kr

läs mer ...

Regelbunden hemstädning

Uppskattad total kostnad mellan:

- kr och - kr

läs mer ...
Välj först de tjänster som du är intresserad att få hjälp medFörebygg spridning av covid-19!

Läs mer om våra rutiner

Fönsterputs Stockholm

Anlita oss för fönsterputs i Stockholm med omnejd.

Vill du ha rena rutor? Fönsterputsning tar tid och det kan vara svårt att nå ett bra resultat. Om du anlitar oss på Service Lösningar i Stockholm kan du ägna din tid åt annat och får fläckfria fönster utan ränder och stänk. Med våra professionella fönsterputstjänster får du rena rutor utan krångel. Vår personal är välutbildad inom fönsterputs och använder bara professionella fönsterputsningsredskap som ger ett fantastiskt resultat. Vi ger dig rena rutor som släpper in mer ljus och ger dig tid att njuta av din utsikt.

Dessutom är vi ett företag som alltid får jobbet gjort inom utsatt tid. Dina rutor kommer vara så skinande rena som du aldrig förr har sett dem!

Fönsterputs företag? Klicka här…

Välj gärna i listan nedan var du behöver hjälp med fönsterputsningen. Genom att göra detta får du en enkel översikt över vilka kampanjer på fönsterputsning som gäller i ditt område.

Skinande ren fönsterputsning.

Med en sedvanlig offert så vet du exakt hur mycket du kommer att betala och vi garanterar dessutom att du kommer att bli nöjd med vårt utförda arbete. Förresten, du är väl medveten om att våra tjänster inom fönsterputs i Stockholm berättigar dig till att göra RUT-avdrag? Det är med andra ord en riktigt bra affär.


Vad kostar det att få hjälp med fönsterputs?
Priset för fönsterputs kan vara så lite som 200 kr/ uppdrag. Du kan även få ett kostnadsfritt prisförslag från oss direkt på webben, som kommer stämma överens med verkligheten. Du hittar våra fasta prisförslag här: Välj fast prisförslag

Hur betalar vi?
Efter att fönsterputsen är utfört får du en faktura via mail. Vi erbjuder 14 dagar betalningsvillkor på samtliga fakturor.

Jag behöver hjälp med fönsterputs. Men det får inte kosta för mycket! Hur billiga är ni jämfört med konkurrenterna? Vi kan inte svara på det. Men det som vi kan garantera är att vi är effektiva och pålitliga. Vi erbjuder er ett fast prisförslag och ni behöver aldrig vara oroliga för att behöva betala mer än den bestämda summan. Även om det tar längre tid än planerat att putsa fönstren* * Så länge den information ni lämnade ang. era fönster stämmer.

Vad skall jag välja, pris per timme eller fast pris?
Vi rekommenderar er att välja fast pris eftersom det är mycket vanligt att andra företag erbjuder ett väldigt billigt pris per timme. Men totalbeloppet överstiger oftast vad du som kund förväntar dig. Det kan vara ett billigt pris per timme men i totalbeloppet kan det visa sig att ni har valt det dyraste alternativet. Att välja ett fast prisförslag är tryggt för dig som kund, då du från början vet vad arbetet kommer att kosta. Det sista du behöver är otrevliga överraskningar!
Välj fast prisförslagJag vill beställa flyttstädning. Ingår fönsterputs?
Vi anpassar flyttstädningen efter just dina önskemål. Meddela vid beställning av flyttstädning att ni önskar fönsterputs så ordnar vi det!

Erbjuder ni även företagskunder fönsterputs?
Självklart gör vi det. Vi hjälper många företag med fönsterputsen oavsett om det gäller kontor, butik eller restaurang. Vi hjälper även städ-, flytt- och andra typer av företag med fönsterputsen hos deras kunder.
Se priser …

Vi har en restaurang med skyltfönster kan ni hjälpa oss med löpande fönsterputs?
Vi hjälper många kunder med löpande fönsterputs. Vi rengör skyltfönstren på butiker eller restauranger antingen varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Är ni intresserade av denna tjänst är det bara att skicka en offertförfrågan via vår hemsida eller kontakta oss via telefon alternativt e-post.
Se priser …

Vi har ett städföretag och behöver anlita en underleverantör inom fönsterputs, kan ni hjälpa oss med det?
Ja, det kan vi. Vi kan boka ett möte och går då igenom: Hur många kunder har ni? Hur ofta behöver de hjälp med fönsterputsningen? Vi behöver även veta vilka sorts fönster era kunder har. Sedan lämnar vi en offert för just era behov.

Hur ofta skall vi rengöra fönstren?
Vi utgår från att du som kund vill ha rena fönster året runt. Det finns dock en hel del olika aspekter som påverkar hur ofta vi rekommenderar er att putsa era fönster. Om du som kund t.ex. bor mitt i innerstaden där era fönster utsätts för mycket trafikdamm kan det vara bra att beställa en fyrsidig fönsterputs minst 2 ggr/ år (vår och höst) och sedan komplettera med tvåsidig fönsterputs vid behov. Men inte mindre än 2 ggr/ år. Bor du i ett hus/villa på landet eller har ni mycket insekter på våren och sommaren? Då rekommenderar vi er att beställa fyrsidig fönsterputs minst en gång/ år och därefter tvåsidig fönsterputs vid behov. Men inte mindre än 2 gånger/år.

I vilka områden tvättar ni fönster?
Vi tvättar fönster i hela Storstockholm.

Tvättar ni fönster om det är minusgrader utomhus?
Vi tvättar fönster även vid minusgrader på grund av att vi använder rengöringsmedel som innehåller glykol som inte fryser. Därför kan vi tvätta fönster med samma kvalité även vid minusgrader.

Vad använder ni för rengöringsmedel när ni putsar fönster?
I de flesta fall använder vi bara vanligt diskmedel, men det beror på vad för typ av glas era fönster är gjorda av. Har ni självrengörande fönster eller fönster som har solfilm då använder vi bara vatten. Om era fönster är extremt smutsiga eller om ni t.ex. röker inomhus behöver vi använda lite ammoniak, utöver vanligt diskmedel.

Tar ni med er alla material som ni behöver?
Eftersom att vi alltid garanterar ett fläckfritt resultat, tar vi ALLTID med oss allt material som behövs. Stege tar vi med oss bara om ni meddelar detta till oss vid beställning. Skrapa med rakblad kvitterar vi ut bara om kunden meddelar oss vid beställning om att deras fönster har utsatts för målarfärg. Det enda som vi alltid behöver är tillgång till vatten.

Använder ni professionella fönsterputsredskap?
Ja det gör vi. Annars kan vi inte få ett så bra resultat som alla kunder förväntar sig.

Kan ni få bort målarfärg, silikon, sot och klister?
Ja, nästan varje gång. Vid vissa typer av fönster kan det vara svårare. Några typ av glas är för känsliga för att skrapa på med rakblad, som vi ibland använder. Det är därför viktigt att ni meddelar oss om det finns målarfärg, silikon eller klister på era fönster. Detta för att vi ska kunna ta med rätt verktyg.

Kan ni även rengöra fönsterkarmar, fönsterbräden och fönsterbleck i samband med fönsterputs?
Självklart kan vi erbjuda en helhetslösning för era fönster, inklusive persienner. Det är dock viktigt att ni informerar oss om era önskemål vid beställning.

Rengör ni persiennerna?
Vi vill gärna undvika detta på grund av att persienner ofta är väldigt känsliga och slitna. Men har ni nyligen satt upp nya persienner går det jättebra. Meddela oss bara innan!

Kan ni även putsa fasta fönster?
Blir vi informerade innan är det inga problem för oss att putsa fasta fönster. Detta för att vi behöver ta med rätt utrustning, som t.ex. hög stege, fallskydd och förlängningsbara skaft.

Mina fönster är dimmiga och blir inte bättre efter att vi utfört en fönsterputsning, hur kommer det sig?
Det finns flera olika orsaker till detta: - Det finns kanske vakuum bakom glaset. - Vissa gamla fönster kan bli dimmiga med tiden, det kan man inte göra någonting åt. - Det kan också hända att du har termoisoleringsglas eller ljudisoleringsglas. Dessa fönstertyper blir väldigt ofta dimmiga, trots att man respekterar de rekommendationer inom underhåll som finns.

Kan ni rengöra skyltfönster?
Ja självklart, lämna bara rätt information om era fönster vid beställning.
Se priser …

Finns det något vi kan tänka på för att behålla våra fönster fina?
För att era fönster ska vara fina året runt krävs det att ni beställer fönsterputsning minst 2-3 ggr per år. När ni tvättar era fönster själva är det viktigt att ni inte använder något som kan repa era fönster.

Vi har självrengörande fönster, kan ni putsa sådana fönster?
Självklart kan vi tvätta denna typ av glas. Skillnaden blir att vi då rengör fönstren med enbart vatten.

När jag tvättar mina fönster själv, glider skrapan väldigt dåligt. Hur kommer det sig?
Det finns flera olika anledningar till detta: - Ni använder kanske för lite rengöringsmedel - Glasen har solfilm på sig eller är ljudisoleringsglas, då glider inte skrapan lika bra.

Våra fönster har solfilm på sig, kan ni tvätta dem ändå?
Det går utmärkt, enda skillnaden är att vi använder enbart vatten.

Hur mycket tid tar det för er att rengöra ett fönster?
Ett fönster kan ta allt mellan 3 minuter och 1 timme att putsa. Det beror mycket på vad det är för fönster. Det kan vara standard fönster eller spröjsade fönster. Har era fönster två, fyra, eller sex sidor, påverkar det också väldigt mycket.

Varför blir mina fönster flammiga efter jag har putsat dem?
Fönstren kan bli flammiga efter du har rengjort dem med en trasa eller med tidningspapper. När solen dyker upp upptäcks misstaget. Fönster kan också bli flammiga om man använder fel sorts rengöringsmedel, fel fönsterputsredskap eller om man inte använder rätt teknik.

Mina fönster blir repiga efter att jag putsat dem, varför då?
Ja det kan hända om du rengör glaset med tidningspapper, trasa eller rostiga rakblad.

Mina fönster har kalk på hur kan jag få bort detta?
Om dina fönster utsätts för kalk så måste vi kolla på dem och se om det kan antingen poleras eller skrapas bort. I vissa fall fungerar ingen av de olika metoderna, då finns det tyvärr ingenting man kan göra.

Jag kan inte öppna mina fönster, kan ni hjälpa mig med detta?
Det bästa är att anlita en hantverkare i så fall. Vi vågar inte öppna fönster som fastnat, då de finns en risk att karmen eller fönstret går sönder.

Kan ni rengöra fönster i trappan?
Ja de kan vi göra, informera oss bara vid beställning så kan vi ta med en speciell stege eller ett förlängningsbart skaft.

Kan ni rengöra takfönster?
Ja.

Mina fönster öppnas utåt kan ni ändå rengöra alla fyra sidor?
Ja det kan vi göra. Vissa utåtgående kan putsas inifrån (alla fyra sidor). Samtidigt som vissa typer av utåtgåendefönster måste rengöras utifrån. Vi kan göra rent båda typerna utan problem.

Rengör ni också blyinfattade fönster?
Ja, dessa fönster rengör vi med en trasa då det är en ojämn yta och då fungerar inte skrapan.

Mina fönster har dubbelglas, rengör ni listerna i mellan?
Ja det ingår alltid när vi putsar era fönster.

Torkar ni vattnet efter er?
Ja. När ni beställer vanlig fönsterputs hos oss torkar vi självklart upp vattnet som kommit på lister och dylikt.

Täcker ni golvet när ni tvättar fönster?
Vi täcker självklart golvet om ni har golv som är känsliga mot vatten, som t.ex. träoljade golv, heltäckande mattor eller mattor vi inte kan flytta på. Meddela oss vid beställning så är det inga problem.

Skall vi ta ned gardinerna inför fönsterputsningen?
Om inte gardinerna är i vägen för oss så kan de självklart vara kvar. Är de i vägen vill vi gärna att ni tar ned dem.

Hur många sidor putsar ni på våra fönster?
Vi putsar så många sidor som ni har angett vid beställningen.

Putsar ni också inglasade balkonger?
Ja det gör vi. Oavsett om balkongen är inglasad från golv till tak (helglas) eller från räcket till tak/golv (halvglas) så kan vi göra det. Men tänk på att lämna rätt information vid beställning, eftersom att vi behöver använda förlängningsbara skaft till vissa glasrutor och i en del fall behöver vi lyfta ur glasrutorna. Det är därför viktigt att vi skickar dit personal med rätt kompetens och utrustning.

Har du inte hittat svar på dina frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Frågor & svar

Hjälper ni både privat och företagskunder med fönsterputs?

Ja, läs mer om:
Fönsterputs för privat
Fönsterputs för företag

Utför ni fönsterputs i hela Stockholm?

Ja. Se vilka kampanjer gäller i ditt område.

Vad kostar fönsterputs?

Se våra priser:
Fönsterputs pris privat
Fönsterputs pris företag

Vilka rutiner har ni för att förebygga smittspridning?

Vi alla har ett ansvar för att förebygga smittspridning under dessa tider. Läs mer om våra rutiner

Kan ni tvätta fönster i minusgrader?

Ja, vi erbjuder samma kvalitet även i minusgrader.

Våra tjänster