Flyttstädning Stockholm | Professionell flyttstädning från Service Lösningar

Vad kostar flyttstädning?

Se våra priser som gäller i Stockholm.

Nedan kan du ta del av våra priser

Flytthjälp

Fast pris:

- kr

läs mer ...

Se nedan priser för andra tjänster anpassade för din lokal


Flyttstädning

Fast pris:

- kr

läs mer ...

Packning

Uppskattad total kostnad:

- kr och - kr

läs mer ...

Köp av packmaterial

Paketpris liten - kr
detta ingår

Paketpris stor - kr
detta ingår

Lån av flyttkartonger

Jag vill låna flyttkartonger

Välj först de tjänster som du är intresserad att få hjälp medFörebygg spridning av covid-19!

Läs mer om våra rutiner

Flyttstädning Stockholm

Att flytta kan vara väldigt påfrestande för många. Flyttstädning är det sista man vill tänka på när man ska lämna sitt gamla hem samtidigt som man ska komma i ordning i sitt nya. Vi på Service Lösningar tycker att du ska kunna fokusera fullt ut på bytet av bostad och inte behöva tänka på städning. Därför utför vi professionell flyttstädning i Stockholm. När du anlitar oss kan du känna dig säker på att städningen blir ordentligt utförd.

Välj gärna i listan nedan var du behöver hjälp med städningen. Genom att göra detta får du en enkel översikt över vilka kampanjer på flyttstädning som gäller i ditt område.Vi hjälper dig med flyttstädning

Flyttstädning innebär mycket mer än en vanlig städning. Allting ska rengöras och det är viktigt att vara noggrann. Vi på Service Lösningar har välutbildad personal som gör sitt yttersta för att få ditt hem skinande rent och följer alltid mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning.

Lämnar ni garanti på utförd flyttstädning?

Du behöver inte oroa dig för klagomål från nästa person som ska flytta in då vi tar fullt ansvar för städningen. Vi lämnar alltid en garanti vilket innebär att om det mot förmodan skulle komma något klagomål tar vi hand om problemet.

Vad ingår i en flyttstädning?

Vi förstår att alla hem inte ser likadana ut, oavsett hur just ditt hem ser ut kommer vi göra allt som krävs för att du med gott samvete ska kunna lämna ifrån dig det till nästa boende. Vad som ingår i en flyttstädning är ganska enkelt. I stort sett allt från golv till tak skall vara rent! Kort beskrivning på vad som ingår i städning vid överlämning av bostaden kommer här:

Generellt
Kök
Badrum
Generellt
- takarmaturer, tak och väggar skall dammas
- all fast / kvar inredning skall rengöras inkl. Inuti
- dörrar, listerna skall rengöras
- golven rengörs (dammsugning / våttorkning)
Kök
Förutom det som ingår i generellt rengörs inuti vitvarorna så som: kyl, frys, ugn, diskmaskin
Badrum
Förutom det som ingår i generellt utför / rengör vi också följande:
- golvbrunnar
- kaklet tvättas / rengörs
- under och bakom badkaret
- tvättmaskin, torktumlare

Hur genomför vi städningen?

Arbetsordningen ser ut som följer: vi börjar med rengöring av eventuella takarmaturer och sedan dammar vi taken, väggarna och fortsätter med rengöring ovanpå höga möbler. Sedan fortsätter vi med städning av ytor nedåt. Efter vi har rengjort golven utför vi en kvalitetskontroll för att vi skall vara säkra på att vi lämnar ett bra resultat.

Tar ni städmaterial?

Vi tar alltid med oss professionell städutrustning och städprodukter som garanterar ett fantastiskt resultat. För oss är miljön viktig, därför använder vi i den mån det går miljövänliga städprodukter när vi städar ditt hem.

Vad kostar en flyttstädning?

Priset för flyttstädning i Stockholm varierar beroende på olika faktorer så som: typ av bostad, takhöjd, om bostaden är möblerad mm. Vi tillämpar individuell prissättning för att du inte ska behöva betala några onödiga tillägg. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert. Du kan få ett fast pris direkt genom att fylla i formuläret här på vår hemsida Se ditt pris. Som privat person kan du använda Rut-avdrag vid beställning av flyttstädning som ger dig 50 % skattereduktion för denna tjänst. Allt sköter vi.

Prisexempel flyttstädning Stockholm

Fast pris från
Objekt
Ditt pris
Fast pris från
1050 kr
Objekt
Lägenhet
Ditt pris
Fast pris från
2400 kr
Objekt
Hus / radhus / villa
Ditt pris
Fast pris från
300 kr
Objekt
Material
Ditt pris

Vi är proffs på flyttstädning i Stockholm

Vi på Service Lösningar är en professionell städfirma i Stockholm som står för service och kvalitet. All vår personal går en intern utbildning för att kunna utföra en noggrann och professionell flyttstädning som uppfyller alla krav. Du får alltid ett trevligt bemötande för att du ska känna dig trygg med att lämna över ditt hem till oss. Då du som kund har fullt upp under flytten ser vi till att göra flyttstädningen så smidig som möjligt för dig och anpassar oss efter just dina behov. Kunden är det viktigaste för oss!

Frågor & svar

Utför ni flyttstädning i hela Stockholm?

Ja. Se vilka kampanjer gäller i ditt område

Vad kostar flyttstädning?

Se våra priser: Flyttstädning pris

Vad händer om nya ägarna inte blir nöjda?

Eftersom vi lämnar garanti på utfört arbete tar vi fullt ansvar och kommer tillbaka att åtgärda det som de har upptäckt.

Ingår städmaterial?

Mot en inställningsavgift kommer vi att ta med oss allt material som vi behöver.

Vilka rutiner har ni för att förebygga smittspridning?

Vi alla har ett ansvar för att förebygga smittspridning under dessa tider. Läs mer om våra rutiner

Våra tjänster