Storstädning Stockholm

Vad kostar storstädning?

Se våra priser som gäller i Stockholm.

Nedan kan du ta del av våra priser

Fönsterputsning

Standard fönster - kr
detta ingår

Spröjsade fönster - kr
detta ingår

Se nedan priser för andra tjänster anpassade för din bostad


Engångs städning/ Visningsstädning

Uppskattad total kostnad mellan:

- kr och - kr

läs mer ...

Storstädning

Uppskattad total kostnad mellan:

- kr och - kr

läs mer ...

Regelbunden hemstädning

Uppskattad total kostnad mellan:

- kr och - kr

läs mer ...
Välj först de tjänster som du är intresserad att få hjälp medFörebygg spridning av covid-19!

Läs mer om våra rutiner

Storstädning Stockholm

Är det dags för storstädning? Höststädning? Vårstädning? Eller städning inför julen? Oavsett vad du kallar den kan ServiceLösningar i Stockholm göra jobbet åt dig!

Många är de tillfällen då hemmet kan behöva sig en rejäl storstädning. Våra professionella städare städar upp hela ditt hem, inklusive de där vrårna dit dammsugaren sällan når. För att behålla en ren och fräsch känsla i ditt hem rekommenderar vi storstädning cirka två gånger per år. Vi finns i Stockholm.

När är det dags för er storstädning?

Du kanske upptäcker det själv, när du inser att ditt hem fortfarande inte är riktigt rent efter en vanlig städning. Till och med färgerna i ditt hem har ändrats. De före detta vita möblerna, karmarna och elementen är numera gråa! Då kan en rejäl storstädning vara på sin plats!
Vi på Service Lösningar i Stockholm rekommenderar er att ni skall anlita en städfirma minst en gång per år för att utföra er storstädning. Många av våra kunder brukar anlita oss för storstädning två gånger om året, då håller sig hemmet renare längre!

Välj gärna i listan nedan var du behöver hjälp med städningen. Genom att göra detta får du en enkel översikt över vilka kampanjer på storstädning som gäller i ditt område.Våra tjänster